Olivia Wulms

Mijn naam is Olivia Wulms. In 2003 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Ik heb de opleiding Orthopedische Geneeskunde Cyriax en diverse cursussen gevolgd op het gebied van de schouder, lage rug- en bekkenklachten, medical taping en dry needling van de extremiteiten en wervelkolom. Sinds 2012 ben ik naast algemeen fysiotherapeut ook Master Orthopedisch Manueel Therapeut. In 2016 ben ik begonnen met mijn eigen praktijk in Badhoevedorp, welke ik in 2024 samen met Karlijn ben gaan runnen. Naast het actief begeleiden van cliënten ben ik zelf een fervent hockeyspeelster, loop ik graag hard of zwem ik in open water. Verder ben ik graag met mijn gezin op pad of aan het skiën.

 

Aanwezig van maandag tot en met donderdag.
Wil je een afspraak maken? Dan kan dit via olivia@fysiowulms-intveld.nl

Karlijn in 't Veld

Mijn naam is Karlijn in ’t Veld. In 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Ik heb diverse cursussen gevolgd, waaronder Mulligan Concept, Ergozit 'Gezond Werken' en Dry Needling van de extremiteiten, wervelkolom en kaak. Sinds 2020 ben ik naast fysiotherapeut ook Master Orthopedisch Manuele Therapeut met een verbijzondering op het gebied van kaakfysiotherapie. Sinds 2024 ben ik samen met Olivia een maatschap gestart. Naast mijn passie voor het vak manuele therapie, houd ik van sporten (skiën, schaatsen, wandelen en diverse krachtsporten) en ben ik vaak te vinden met een boek of nieuwe recepten aan het uitproberen. 

 

Aanwezig van maandag tot en met donderdag.

Wil je een afspraak maken? Dan kan dit via karlijn@fysiowulms-intveld.nl

 

Anouk van Ballegooijen

Mijn naam is Anouk van Ballegooijen. Ik ben in 2009 afgestudeerd als fysiotherapeut. In de afgelopen jaren heb ik veel verschillende cursussen gevolgd, waaronder Dry Needling van de extremiteiten, wervelkolom en kaak en McKenzie therapie. Hierdoor blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kan ik de best mogelijke behandeling geven. Naast fysiotherapeut voor mensen ben ik sinds 2017 ook dierenfysiotherapeut. In mijn vrije tijd ben ik veel bij mijn paard te vinden.

 

Aanwezig op vrijdag.

Wil je een afspraak maken? Dan kan dit via anouk@fysiowulms-intveld.nl

 

Maaike van Duin

Mijn naam is Maaike van Duin. Na een aantal jaar als docente Lichamelijke Opvoeding gewerkt te hebben, ben ik sinds 1994 algemeen fysiotherapeut. De afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen gedaan om cliënten met bekkenpijnklachten te behandelen en zwangeren te begeleiden, zoals methode Röst en ZwangerFit®. Naast fysotherapeut werk ik als Reflex Integratie Therapeut. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen in de natuur en sport ik regelmatig in de vorm van tennis, padel, yoga, en hardlopen. Mijn ideale vakantie is een tocht door de bergen.

 

Aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag.

Wil je een afspraak maken? Dan kan dit via maaike@fysiowulms-intveld.nl

 

Samenwerking